Sm sex lekker neuken doe je zo

sm sex lekker neuken doe je zo

Hoewel ik wist dat hij het was, toch was er voor mij dat onbekende, gezien ik niks zag. Mmmmm, zalig, dit was nog maar het begin en vond het al de max. Zijn handen zaten overal, zijn tong zocht alle leuke plaatsen op, ik wilde zijn pik voelen, maar nee… Ik hoorde plots gerommel, hmmmm dacht ik, wat gebeurd er. Voordat ik het besefte lag ik vastgebonden aan het bed, benen wijd open, iets wat ik al zo lang eens wou meemaken! Man, dit was geil, die hard trillende staaf die hard in en uit mijn kut ging, ik werd nu nog natter dan nat… Plots werd ik losgemaakt, en zei hij me om mee te komen.

We bleven in de kamer en al rechtstaand werd ik terug vastgebonden. Dit moet aan die balken zijn dacht ik. Armen hoog en benen terug open. Gezien ik niks zag, was dit wennen, maar wel erg lekker. Terug overal die handen. Zijn pik voelde ik geregeld langs mijn lichaam, maar nog steeds had ik hem niet in me gevoeld. Man, ik wou zo graag geneukt worden nu. Ineens voelde ik iets op mijn kont slaan, een zweepje!! Het werd nu nog veel geiler… Toen maakte hij me terug los en trok nu redelijk hard me bij de haren en nam me lief, maar toch hard genoeg in een wurggreep.

Hij nam me doggystyle. Door die immense geilheid kwam ik heel rap klaar. De muziek werd nu redelijk luid gezet. Door de bondage kon ik niet weg, en dat machteloze gevoel wond me zo mogelijk nog meer op! Zijn lekkere pik ging uit mijn kut en hij maakte me los. Wat nu, dacht ik, maar ik was zeker dat dit nog maar het voorspel was. Eenmaal los gaf hij mij een jas en schoenen.

Ik had hem eens gezegd dat ik vroeger een paar keer outdoor had geneukt en dat zo zalig vond. Hij is trouwens de enige die ik geneukt heb, die het geil vindt me te horen vertellen hoe ik met anderen geneukt hebt. Zet je in de zetel en doe vooral je blinddoek niet af! Enkele ogenblikken nadien nam hij me bij de arm en ging de deur open, Shiiiiiiit, wat nu, dacht ik, maar toch vond ik het geil! De wandeling ging straat in, straat uit.

Ik zag niks, maar het voelde vertrouwd aan, tenslotte was ik in goede handen. Gezien ik een lange jas aanhad, een kap op mijn hoofd, viel het niet op dacht ik wel. Man wat was dit alvast geil. Tenslotte was ik helemaal naakt onder die jas.

Ik hoorde stemmen, voetstappen en voelde de regen tegen mijn gezicht. Ik werd nu bijna gek van geilheid! Ik had geen benul van tijd en plaats. Ik hoorde stemmen in de verte. Ik moest gaan zitten. Het voelde aan als een bank.

Een bank ja, maar waar?! Fack, het was allemaal zo nieuw! Maar ook enorm geil. En toen ging mijn lange mantel open! De regen kletste nu op mijn naakte lichaam, ik beleefde het allemaal intens!

Mijn kleine tepels werden heel hard door het koude water. Al vlug liepen de druppels langs mijn kut naar beneden… Ik werd gek, maar op een heel intens geile manier. Want wat als er ons iemand zag?

Man, vroeger vond ik de gedachte geil om betrapt te kunnen worden, maar nu was het misschien wel zo!!! Ik zoog er gretig aan. Maar dan dacht ik, is het wel zijn pik! Ja, ik was het zeker, ik heb nog niet zoveel lekkere pikken tegengekomen.

Hij is echt groot en dik geschapen, heel aangenaam om mee te neuken. Nog steeds hoorde ik af en toe een stem, ik was inmiddels zeiknat van de regen.

In mijn kut ondertussen, ja, ook! Zijn pik ging terug weg en hij maakte me los. We zijn hier weg. De mantel ging terug dicht en de wandeling wat verder. Plots duwde hij me tegen iets wat op een boom geleek. Niks zien is echt wennen, maar in deze situatie was het echt allemaal supergeil! Terug ging de jas open en bond hij mijn handen vast rond die boom. Hij vertrouwde me terug toe hem te vertrouwen. Manmanman, waar ben ik dacht ik, maar toch dacht ik enkel aan neuken!

Ik wou zo graag zo hard geneukt worden!!! Er gebeurde echt een paar ogenblikken niks. Daar stond ik dan mooi aan die boom, helemaal naakt, vastgebonden en niet wetende waar. Fack, het was in een bepaalde manier zo geil, tenslotte, ja, misschien stonden er nu wel andere mensen naar me te kijken , of te geilen, of te rukken!!!

Pfff, en dan, dacht ik, het is leuk, so what! Zonder verdere actie, geen gevinger of geneuk, maakte hij me terug los en ging de wandeling verder. Dit keer ging de jas niet dicht. Wow, eigenlijk kon iedere voorbijganger nu mijn borsten en kut zien, dat was het enigste wat door mijn hoofd ging. Dan stopten we terug en duwde hij me voorover tegen iets.

Hij trok mijn mantel in een ruk van me af en bond me vast aan iets. Heel koud voelde het aan. Terug bond hij me vast.

Voorovergebogen, naakt, daar stond ik dan mooi waarschijnlijk. Ik had nog nooit zo nat gestaan denk ik. In een ruk duwde hij zijn lekkere pik nu in me. Hij neukte me lekker hard en trok aan mijn haren. Ontzettend hete seks Blondje met kleine tietjes wordt gedomineerd Complete vrouwelijke dominantie Breng je pik hiernaartoe Zij doet het echt goed Japanse dame en een soldaat Milf en een grote pik De ongehoorzame harem straffen Trainen om te testen Britse vrouwelijke dominante Kleine vingers helpen Blondine met grote tieten in lederen broek krijgt anale Aziatisch meisje ruig geneukt Genade meester, alsjeblieft 1: Britse meid genomen als een dier Johnny doet BDSM Handen en benen vastgebonden Sexy machine werkt goed Soms willen mensen gewoon geforceerd worden Haar persoonlijke seksspeeltje Mensen zijn het beste in kooien 1:

Ja, ik was het zeker, ik heb nog niet zoveel lekkere pikken tegengekomen. Hij is echt groot en dik geschapen, heel aangenaam om mee te neuken. Nog steeds hoorde ik af en toe een stem, ik was inmiddels zeiknat van de regen.

In mijn kut ondertussen, ja, ook! Zijn pik ging terug weg en hij maakte me los. We zijn hier weg. De mantel ging terug dicht en de wandeling wat verder. Plots duwde hij me tegen iets wat op een boom geleek.

Niks zien is echt wennen, maar in deze situatie was het echt allemaal supergeil! Terug ging de jas open en bond hij mijn handen vast rond die boom. Hij vertrouwde me terug toe hem te vertrouwen. Manmanman, waar ben ik dacht ik, maar toch dacht ik enkel aan neuken!

Ik wou zo graag zo hard geneukt worden!!! Er gebeurde echt een paar ogenblikken niks. Daar stond ik dan mooi aan die boom, helemaal naakt, vastgebonden en niet wetende waar. Fack, het was in een bepaalde manier zo geil, tenslotte, ja, misschien stonden er nu wel andere mensen naar me te kijken , of te geilen, of te rukken!!!

Pfff, en dan, dacht ik, het is leuk, so what! Zonder verdere actie, geen gevinger of geneuk, maakte hij me terug los en ging de wandeling verder. Dit keer ging de jas niet dicht. Wow, eigenlijk kon iedere voorbijganger nu mijn borsten en kut zien, dat was het enigste wat door mijn hoofd ging. Dan stopten we terug en duwde hij me voorover tegen iets.

Hij trok mijn mantel in een ruk van me af en bond me vast aan iets. Heel koud voelde het aan. Terug bond hij me vast. Voorovergebogen, naakt, daar stond ik dan mooi waarschijnlijk. Ik had nog nooit zo nat gestaan denk ik. In een ruk duwde hij zijn lekkere pik nu in me.

Hij neukte me lekker hard en trok aan mijn haren. Plots voelde ik iets warms over mijn rug. De regen zorgde ervoor dat het direct af koelde. Dit moet kaarsvet zijn dacht ik. Manman, waarom heb ik dit allemaal verteld dacht ik voor een eerste keer… Maar tijdens die wandeling had er voor gezorgd dit ik in een vorm van trance zat. Ik was nu tot alles in staat. Plots hoorde ik een auto inhouden en heel traag passeren. Hij haalde zijn pik eruit.

Nu voelde ik niks meer. Wat nu, ging er door mijn hoofd. En dat allemaal helemaal naakt, ergens, maar waar, en met wie??? Vind je het geil, vroeg hij me plots. Ik stamelde een ja. Wil je nog, vroeg hij nu. Mmmm, ja, zei ik terug. Terug voelde ik een pik in mijn kut gaan. Manman, ik hoopte dat het zijn pik was, maar was het zo. Maar het was zo lekker. Ik kwam echt heel rap klaar, en heel intens.

Indien het niet zijn pik was dacht ik nu, wie dan wel, en waarom. Tenslotte had hij mij eens gezegd dat hij het geil zou vinden om me eens van een ander zien geneukt te worden. Nu werd ik echt zo geil, ik dacht aan hem, wou hem, maar wou ook weten wie het was die me neukte.

Maar toch vroeg ik niks, en genoot ik er heerlijk van. Na wat geil geneuk, en betast te worden voelde ik de pik diep spuitend in me klaarkomen… De pik ging eruit en ik moest nog enkele ogenblikken blijven voorover staan zei mijn vriend.

Ik voelde het zaad nu uit mijn kut lopen… Dan werd ik losgemaakt en wandelden we verder. Na een trap te doen, en een wandeling die me vertrouwd leek, hoopte ik ergens wel terug thuis te zijn nu. De mantel ging terug uit en terug werd ik vastgebonden op een bed. Er gebeurde aanvankelijk niks, maar toen werd ik plots lekker gebeft, gevingerd en terug heerlijk lekker geneukt, het was dit keer zeker mijn vriend, dat voelde ik gewoon… We kwamen samen schokkend klaar en toen ging de blinddoek af en de bondage los.

Ik stond zo geil, en had zoveel vragen, maar de opwinding in me en omdat ik nog moest bekomen van dit wel heel erg geile avontuur, deden me zwijgen. Toen ik het lef had om vragen te stellen volgde enkel een ssssssst van hem. Niet bang zijn liefje, er is niks gebeurd wat je niet wou…. Erna hebben we nog de hele nacht verder zalig gesext, alle standjes en toys kwamen er aan te pas. Maar toch zat ik met vele vragen, en gedachten. Maar hij liet niks los, helemaal niet.

Af en toe vroeg ik ernaar: Heeft iemand iets gezien, ben ik bekeken geweest, was het jij alleen? Telkens lachte hij het weg en suste me met: Het was echt zo geil, en ik wil meer van dat, en dat komt zeker nog. Op de beats van Ramstein — Pussy, was er een compilatie van beelden van die bewuste geile sm-nacht. Aan de hand van de beelden buiten zag ik dat ze niet door hem genomen waren. Ik werd gek, en geil tegelijk. Ik zag mezelf geneukt worden, iets wat ik al lang eens wou.

Op een bank pijpen, op de Vismarkt geneukt worden oef, het was degelijk wel mijn vriend! Ik zag mezelf rond die boom, open en bloot, en ja, er zijn degelijk mensen die me helemaal hebben kunnen bekijken, gelukkig geen gekenden! Maar dan was er steeds die ene vraag die door mijn hoofd raasde: Tot ik op het laatste van het liedje, mezelf geneukt zag worden door mijn vriend op bed en toen ging de muziek uit… een paar ogenblikken niks, en dan zag ik een supergoeie vriendin van me, waarmee ik een paar keer geile momenten mee heb beleefd, met ons tweetjes, die iets op een briefje schreef: Liefste lieverd, Het was super geil om je zo zalig te zien genieten van je kinky escapade, je hebt een wel heel erg geile vriend vast nu, geniet van elk moment, ik had echt zin om me te ontfermen over je kutje, maar dat was niet zo afgesproken, je vriend wou enkel jou, en niet dat ik actief meedeed, nadien heb ik echt zalig gemasturbeerd bij die beelden, love you….

Manman, da was echt een heel speciaal en kinky afloop van dit verhaal, maar toch heel geil alsnog te weten hoe het echt verlopen is. Amateur bondage en submissie Zonder lucht en liefde Pijpen voor vastgebonden man Biseksuele MMF trio voor een stel geile Duitsers Vastgebonden en neuken Hij gebruikt haar als een pop Femdom is lekker wild De touwen helpen haar Aanbid meesteres Jasmine Veel plezier met deze pik Geile vreemdgaande MILF straf Hete blondine met zwarte strap-on Lesbische meester en slaaf Dungeon Corp presenteert Gebonden en geneukt Ontzettend hete seks Blondje met kleine tietjes wordt gedomineerd Complete vrouwelijke dominantie Breng je pik hiernaartoe Zij doet het echt goed Japanse dame en een soldaat Milf en een grote pik

5 nov Tiener(18+) vind haar buurman zo leuk dat hij haar mag neuken Sex tags: amateur, vingeren, staartjes, pijpen, facial, beffen, buurmeisje. 23 sep Mike mag in een SM kelder anoniem geile Sabrina neuken Sex tags: milf, facial, Amsterdam, masker, anoniem, winnaar, pornowedstrijd. BDSM verhaal | SM in de Brugse Binnenstad - Ik wou meer van dat wist ik. “ Laten we lekker gaan neuken liefje”, zei hij, en nam me bij de hand en “ Vertrouw me, zeg als je iets niet wilt, of niet leuk vindt” Fuck, dit was zo lief, en zo geil, dacht ik Man, dit was geil, die hard trillende staaf die hard in en uit mijn kut ging.

GRATIS SEX DATES JONGESLETJES

Sm sex lekker neuken doe je zo

Sm sex lekker neuken doe je zo