Neuk je juf homo skes

neuk je juf homo skes

Geile blonde meisjes likken elkaar. Geile meiden kutje likken. Likken en pijpen kan ze als de beste. Likken aan de lolly. Mijn anus likken slet.

Close up poesje likken. Lekker aan die zak likken. Lesbos tongzoenen en likken. Openbaren kutje likken door vriendin. Geile lesbi sletjes doen kutjes likken. Lekker likken aan haar kutje. Lekker likken in de keuken. Karin wist dat de conrector hun waarschijnlijk de gang liet vegen tot het volgende lesuur en dat daarmee de kous af was. Tijdens het vegen konden ze gezellig doorpraten, waardoor het nou niet meteen een straf was.

Daar baalde Karin van, want op die manier had het eigenlijk weinig zin leerlingen de klas uit te sturen. Maar goed, het was nu wel rustig en ze kon weer normaal lesgeven.

Toen ze 4 Havo twee dagen later weer lesgaf, waren de twee vrienden gelukkig niet zo vervelend, alhoewel ze hen ook dit keer een waarschuwing moest geven, omdat ze niet op zaten te letten.

Na de les riep ze de twee pubers bij zich. Deze kwamen nonchalant naast haar bureau staan en hoorden haar met matige interesse aan. De docente had het idee dat ze meer aandacht voor haar tieten hadden dan voor wat ze hen te zeggen had. Karin was een aantrekkelijke vrouw. Moeder van twee kinderen en zeker geen slanke den, maar haar volle figuur was wel erg vrouwelijk en sensueel. Ze had grote, ronde heupen en enorme borsten, zonder dik te zijn.

Haar buik was plat en haar taille liep in een mooie zandlopercurve naar binnen. Daarnaast was ze erg knap en had prachtig lang, blond haar.

Als een echte Hollandse vrouw had ze grote, blauwe kijkers, waarmee ze elke man voor zich kon winnen. Ze kleedde zich ook nog eens erg vrouwelijk en droeg vaak rokjes, laarzen en strakke kleding die haar rondingen accentueerden. Kortom, ze was zo'n stoot waar alle mannen op straat hun nek door verdraaiden. Haar zinnenprikkelende uiterlijk had vanzelfsprekend effect op de opgeschoten pubers op school en ze wist dat er de wildste verhalen over haar de ronde deden. Ze waren stuk voor stuk verzonnen, maar dat maakte Karin niet uit, ze vond het wel vermakelijk dat ze een dergelijke uitwerking had op hitsige tienerjongens.

Het feit dat Joerie ongegeneerd naar haar tieten stond te kijken, verraste haar dan ook niet. Maar ze wilde op dit moment dat hij naar haar luisterde en riep hem tot de orde. Streng sprak ze het tweetal toe over hun gedrag in haar klas. Deze keer waren ze er dan wel niet uit gestuurd, maar ze hadden wederom niet op zitten letten. Volgend jaar moesten ze eindexamen doen en op deze manier ging dat zeker niet lukken. Beseften ze dat niet?

Pas toen Karin zei dat ze voor straf in het weekend bij haar thuis klusjes moesten komen doen, reageerden ze. Om haar woorden kracht bij te zetten, ging ze staan. Ze was een kop kleiner dan de twee lange slungels, maar haar zelfverzekerde houding en postuur gaf haar het benodigde overwicht.

Daarom staan jullie komende zaterdag om elf uur bij mij op de stoep voor een middagje klussen. Het lijkt me niet nodig dat ik nogmaals uitleg wat er gebeurt als jullie niet op komen dagen. Hier hadden ze geen weerwoord op.

Hun lerares meende het serieus. Van binnen moest ze lachen toen de twee leerlingen afdropen. Ze had het gevoel eindelijk tot het futloze tweetal te zijn doorgedrongen. Ook al kwamen ze niet opdagen in het weekend, dan nog had ze laten zien wie de baas was in haar klas. Die zaterdag ging klokslag elf uur de bel. Karin deed de voordeur open en tot haar genoegen stonden Joerie en Maarten op de stoep.

De twee jongens stonden er duidelijk met tegenzin, maar Karin meende een lichte opklaring in hun gezichten te zien, toen ze haar zagen. Ze had die dag namelijk expres wat leuks aangetrokken voor de jongens. Ze droeg een zwart minirokje en een eveneens zwart bloesje zonder mouwtjes, dat strak om haar lijf zat en haar borsten nog groter deed lijken dan de DD cup die ze waren.

Aan haar voeten droeg ze zomerse schoenen, die open waren, zodat haar roodgelakte teennagels waren te zien. Ze vond het altijd leuk om mannen het hoofd op hol te brengen en ze genoot van de uitwerking die ze had op het tweetal, ondanks het feit dat het nog tieners waren. Joerie genoot van de ronde billen van zijn lerares die heupwiegend voor hen uitliep naar de keuken, waar ze hen wat te drinken aanbood.

Hij had het al vaak met Maarten en zijn andere vrienden over de grote tieten van hun lerares gehad. Ze verzonnen verhalen over haar en discussieerden erover of ze een wild ding zou zijn in bed of dat ze zich alleen maar zo voordeed en verder een hele brave vrouw was.

De wilde versie won het meestal. Op school liep hun lerares er relatief sexy bij, maar zoals ze zich vandaag gekleed had, was ze helemaal een MILF en hij vond het al een stuk minder erg dat hij zijn vrije middag had moeten opofferen. Karin had ervoor gezorgd dat haar man en kinderen die middag niet thuis waren. Zo kon ze de twee leerlingen ongestoord aan het werk zetten, zonder zich druk te hoeven maken om andere dingen. Nadat ze hun sap op hadden, legde ze hen uit wat ze moesten doen.

Joerie kon het gras gaan maaien in de achtertuin en Maarten moest haar auto wassen. Ze wees hen de weg naar de schuur en maakte een sopje voor Maarten. Niet veel later werkten de jongens zich in het zweet. Het was een hete zomerse dag en beide jongens werkten met ontbloot bovenlijf. Maarten en Joerie waren twee knappe gozers waardoor de rollen eens werden omgedraaid. Nu was het Karin die het lijf van de jongens bestudeerde.

Terwijl ze toekeek hoe Joerie haar Ford stond te boenen, viel het haar op dat hij, net als Maarten, behoorlijk sportief gebouwd was. Dit had ze niet verwacht van een stel pubers en hoe langer ze naar hun gespierde armen en gladde lijven keek, hoe stouter haar gedachten werden.

Toen het gazon weer kort was en haar auto blonk in de zon, nodigde ze hen uit in de woonkeuken, voor de lunch. De jongens namen vermoeid en bezweet plaats aan tafel en dronken gulzig van het vruchtensap dat ze hen serveerde.

Karin wilde het tweetal belonen voor hun inzet. Ze ging vlak naast hen staan en boog extra diep voorover bij het inschenken, zodat ze een goede blik konden werpen op haar boezem, die zich vlak onder hun neus bevond. Dit miste zijn uitwerking niet, want de tieners dronken als een dolle hun glas leeg, zodat ze hen nog een keer zou inschenken.

Wederom boog ze voorover en gunde de jongens een blik in haar bloes. Toen ze de fles terugzette in de koelkast, hoorde ze haar leerlingen achter zich gniffelen. Ze deed net of ze niet kon vinden wat ze zocht en boog voorover om onder in de koelkast te kijken. Ze voelde haar rokje iets over haar billen omhoog schuiven en hoorde het tweetal opnieuw fluisteren. Maarten en Joerie konden nauwelijks geloven wat hen overkwam, als dit straf was dan zouden ze de komende tijd flink hun best doen om nog meer straf te krijgen.

Hun lerares stond voorovergebogen bij de koelkast en haar rokje was zo kort dat ze recht tegen haar slipje aankeken! Het uitzicht bezorgde beide jongens spontaan een erectie en ze waren blij dat ze aan tafel zaten, zodat hun lerares hun tent niet kon zien. Vol ongeloof keken ze elkaar aan en grinnikten. Zouden die verhalen over haar dan toch waar zijn? Nadat Karin gevonden had wat ze zocht en aan tafel kwam zitten, smeerden de jongens hun boterhammen en aten zich vol.

Ze hadden honger van het werk dat ze verzet hadden. Ondertussen zorgde Karin ervoor dat het hen aan niks ontbrak, ze schonk hen nogmaals wat te drinken in en genoot nog na van haar ondeugende actie van even daarvoor.

Wat zouden ze van haar denken? Zouden ze weten dat ze het expres had gedaan? Maakte dat eigenlijk uit? God, wat voelde ze zich heerlijk ondeugend, ze was meer dan twee keer zo oud als deze knapen en zat hen gewoon ongegeneerd op te geilen. Ze voelde de opwinding bij haar zelf met de minuut toenemen.

Na de lunch ruimde ze de tafel af en zei toen: Jullie mogen me helpen de matrassen te keren. Maarten liep direct achter de rijpe vrouw en kreeg op de trap de kans nog snel even onder haar rokje te kijken.

Samen met zijn vriend draaide hij de matrassen op de kinderkamers om en liep toen naar de slaapkamer van hun lerares. Die trok snel het beddengoed van het grote bed en gaf hen instructies hoe ze het matras moesten keren. Dit was andere koek dan de kindermatrassen. Het ding was loodzwaar, maar uiteindelijk lukte het de twee en hijgend stonden ze in de deuropening.

Karin pakte een schoon hoeslaken en begon het bed op te maken. Ze prutste wat met de hoekpunten van het laken om de jongens wat langer te laten genieten van het uitzicht. Want ze nam aan dat ze werd bekeken. Maarten kreeg zowat een hartverzakking toen hun lerares zich had omgedraaide en zich vooroverboog. Haar rokje schoof volledig omhoog en ze keken recht tegen haar welgevormde ronde billen aan.

Tussen haar benen zat haar poesje ingepakt in zwart kant. De belofte van haar heilige graal miste zijn uitwerking niet en binnen de kortste keren stond hij met een tent in zijn broek. Vol ongeloof keek hij naar zijn vriend, die al even overrompeld was. Jezus, wat een geile muts was hun lerares, de verhalen over haar waren dus toch waar. Dit kon geen toeval zijn, dit deed ze expres! Nadat Karin het laken goed om het matras had gekregen, stond ze op.

Ze lachte inwendig toen ze bij beide jongens een duidelijke bobbel in hun broek waarnam. Het tweetal stond een beetje onrustig naast elkaar te wachten op de volgende opdracht.

Waarschijnlijk waren ze zich ook wel bewust van hun zichtbare opwinding en hoopten ze maar dat dit niet teveel zou opvallen. Maar dat deed het dus overduidelijk wel. Karin ging voor het tweetal staan en zei: Want mijn pose was niet echt fatsoenlijk ben ik bang.

Jullie hebben toch niet stiekem onder mijn rokje zitten gluren? Dan had u maar iets anders aan moeten trekken," zei Joerie schuchter. Maar goed, ik vind het ook niet echt erg, hoor. Beviel het uitzicht nog een beetje? Ik bedoel, ik ben wel een volwassen vrouw en geen strakke tiener meer. Maar ze kregen wel een rood hoofd.

Ik ben niet dom. Wat zouden jullie ervan zeggen als we jullie vrienden eens echt een verhaal geven om jaloers op te worden? Ademloos keken Joerie en Maarten toe hoe hun lerares haar bloesje geheel voor hen losknoopte, uittrok en op bed legde. Ze droeg een BH van zwart kant, die haar enorme borsten nauwelijks kon herbergen. Kom, daar hebben jullie het vast al wel eens over gehad met jullie vrienden.

Willen jullie ze een keer zien? Dat dacht ik wel. God, wat werd ze hier opgewonden van. Het was zo heerlijk stout, zo heerlijk taboe. Ze voelde alle remmingen van zich af glijden en deed een stap naar voren.

Nu stond ze ongeveer met haar memmen tegen het tweetal aan. Ze stak haar handen uit en legde deze voorzichtig op de bobbel die zich bij beide jongens aftekende in hun broek. Even was ze bang dat haar directheid de verlegen tieners zou afschrikken, maar ze bleven stokstijf staan.

Rustig begon ze de hardheid die zich in hun broek verborg te kneden. Het was wederom Joerie die het meeste lef had. Hij stak zijn hand uit en legde hem op de grote borst van zijn lerares. Terwijl de jongens voorzichtig met haar borsten begonnen te spelen, knoopte zij hun broek los. Gelukkig droegen ze geen riem en hun halflange broeken gleden al snel op de vloer.

Beide tieners droegen boxershorts en nog eventjes kneedde ze hun apparaat door de elastische stof heen. Maar al snel trok ze ook dit stuk textiel naar beneden. Ze wilde hun warme vlees in haar handen voelen en even later stond ze dan ook met een stijve pik in elke hand.

Het formaat van de jongens verbaasde haar. Ze wist niet dat jongens van zestien zo'n grote konden hebben. Niet dat ze dat een probleem vond natuurlijk, ze hield wel van forse apparaten. Zo lieten Maarten en Joerie zich door hun geile lerares aftrekken. Natuurlijk waren ze al wel vaker door een meisje afgetrokken, maar de finesse waarmee deze vrouw hun pik masseerde, was nieuw voor hen.

Zo lieten Maarten en Joerie zich door hun geile lerares aftrekken. Net een hete douche, alleen dan vele malen kinkier. De derde helft bij zaalvoetbal. Maar wil wel daten! Vol ongeloof keken ze elkaar aan en grinnikten. Dit had ze niet verwacht van een stel pubers en hoe langer ze naar hun gespierde armen en gladde lijven keek, hoe stouter haar gedachten werden. Ze prutste wat met de hoekpunten van het laken om de jongens wat langer te laten genieten van het uitzicht.

Gangbang zuid holland thuisontvangst oss

MAROKKAANSE ESCORT SEX ASSEN Lees snel dit heerlijke spannende geile sexverhaal | De juf. en pakte juf bij der haar vast, trok der hoofd naar achter en neukte haar zo hard als ik kon. Ja neuk. 14 april Jonge homo`s verkracht! Lekkere sex met mijn lerares klas en kregen meerdere opmerkingen van onze juf karin het begon zo karin reip tegen .. Ze liet zich geil in haar mond neuken en stond toe dat de twee tieners zich. Een jonge scholier moet voor straf de kut van de juf likken. En dat Geile juf neukt grote zwarte pik Anus likken anal neuken en dan zijn homo bek vol spuiten.

Amateur hoer enschede sex date amsterdam