Erotische tantramassage slipje uitdoen

erotische tantramassage slipje uitdoen

Een privécursus, bij ons thuis. Met één vrouw, die ons alles zou uitleggen. Ik ben niet preuts, doe graag een saunadag met vriendinnen. Volgens André was het hartstikke leuk. Niet dat hij het eerder had gedaan, maar zijn beste vriendin en haar man wel.

Op een vrijdagvond, mijn dochters waren bij mijn ex, was het zo ver. André en ik tilden ons matras naar de woonkamer. Daar om heen zetten we allemaal kaarsen. En een flesje wijn erbij… En toen was het wachten tot de bel ging. Ik was op van de zenuwen, maar dat verdween snel toen Tania binnenstapte. Een leuke vrouw die ons meteen op ons gemak wist te stellen. Na een inleidend gesprek kleedden we ons uit. Wij waren naakt, Tania droeg een hempje en een broekje en kwam bij ons op het matras zitten.

Eerst legde ze mij uit hoe ik André kon masseren. Ze vertelde hoe hij ervan zou ontspannen maar tegelijkertijd ook opgewonden zou raken. Dit had veel te maken met kriebelen op bepaalde plekjes. Daarna vertelde ze over de body to body massage. Met veel olie op mijn eigen lichaam kon ik over dat van Andre strijken. En dat zou hem vast niet onberoerd laten.

Toen ik dat uitprobeerde was dat wel duidelijk ja! Maar het was niet de bedoeling deze opwinding nu bij hem op te voeren; tot echte seks zou het bij de cursus absoluut niet leiden. Tania leerde me nog een hoop andere trucjes om hem te teasen en te plagen.

Ik dacht dat ik alles wel wist hoe ik een man kon verwennen, maar dat bleek absoluut niet waar! Daarna was het mijn beurt om mij uit te strekken op het matras. Tania benadrukte steeds dat hij uitgebreid de tijd moest nemen en geen plekje mocht overslaan. Na 2 uur was de cursus voorbij. En daar waar ik bang voor was geweest, dat het misschien plat of banaal zou zijn, bleek absoluut niet waar.

Het was erg leerzaam én erg gezellig geweest. Intiem ja, ook dat, maar geen moment ongemakkelijk. Tot slot kregen we nog een dvd van Tania, zodat we alles op ons gemak nog een keer konden bekijken. En toen ging ze weg, en daar waren André en ik erg blij om!

Ik wilde mijn nieuwe kunsten wel eens oefenen en de opwinding die daar bij kwam kijken de vrije loop laten. Wat volgde was een heel heftige vrijpartij die uren duurde. We hebben de massages nog vaak op elkaar uitgeprobeerd. Maar soms is het wel moeilijk om hem helemaal af te maken omdat we tussendoor al veel te veel zin in elkaar krijgen!

Bij de tantra massage is het bereiken van een hoogtepunt niet het belangrijkste of doel op zich al rust er geen taboe op als het zich spontaan aandient. De nadruk ligt vooral op respect, ruimte geven en krijgen, verdieping en beleving. In alle vrijheid beslissen jullie als koppel, of jullie na het intense voorspel al dan niet zelf tot energetisch hoogtepunt komen. Wij laten jullie graag de ruimte en de tijd om als koppel zelf jullie grenzen en verlangens aan te geven.

Na de erotisch tantra massage laten we jullie alleen om nog verder te genieten van elkaar en om al dan niet als koppel te groeien naar een ongekend hoogtepunt. Jullie worden gemasseerd met zalig warme olie op comfortabele massagetafels. De ruimte stimuleert en nodigt uit tot een erotisch genieten als koppel in alle privacy en luxe.

Prijs  zie onze arrangementen met of zonder een bijzondere overnachting. We verwijzen hiervoor naar onze rubriek 'arrangementen' Tantra learning together: Centraal gelegen op 2km van de E en op slechts 20 min van Antwerpen en minder dan 1 uurtje van Brussel en Eindhoven.

... OMA IS SUPER GEIL VERONA VAN DE LEUR GRATIS

De ene keer verrast hij me door een erotisch verhaal voor te lezen, dan weer koopt hij een leuk lingeriesetje voor me. Eén keer kwam hij in een glanzende boxershort uit de badkamer, met een roos tussen zijn tanden en ging verleidelijk voor me dansen. Ik moest ontzettend lachen. Maar toen ik op mijn verjaardag die speciale bon van hem kreeg, lachte ik niet meteen. Het was een tegoedbon voor een cursus erotische massage.

Een privécursus, bij ons thuis. Met één vrouw, die ons alles zou uitleggen. Ik ben niet preuts, doe graag een saunadag met vriendinnen. Volgens André was het hartstikke leuk. Niet dat hij het eerder had gedaan, maar zijn beste vriendin en haar man wel. Op een vrijdagvond, mijn dochters waren bij mijn ex, was het zo ver. André en ik tilden ons matras naar de woonkamer.

Daar om heen zetten we allemaal kaarsen. En een flesje wijn erbij… En toen was het wachten tot de bel ging. Ik was op van de zenuwen, maar dat verdween snel toen Tania binnenstapte.

Een leuke vrouw die ons meteen op ons gemak wist te stellen. Na een inleidend gesprek kleedden we ons uit. Wij waren naakt, Tania droeg een hempje en een broekje en kwam bij ons op het matras zitten. Eerst legde ze mij uit hoe ik André kon masseren. Ze vertelde hoe hij ervan zou ontspannen maar tegelijkertijd ook opgewonden zou raken. Dit had veel te maken met kriebelen op bepaalde plekjes.

Daarna vertelde ze over de body to body massage. Met veel olie op mijn eigen lichaam kon ik over dat van Andre strijken. En dat zou hem vast niet onberoerd laten. Toen ik dat uitprobeerde was dat wel duidelijk ja! Maar het was niet de bedoeling deze opwinding nu bij hem op te voeren; tot echte seks zou het bij de cursus absoluut niet leiden. Tania leerde me nog een hoop andere trucjes om hem te teasen en te plagen.

Ik dacht dat ik alles wel wist hoe ik een man kon verwennen, maar dat bleek absoluut niet waar! Daarna was het mijn beurt om mij uit te strekken op het matras. Tania benadrukte steeds dat hij uitgebreid de tijd moest nemen en geen plekje mocht overslaan.

Na 2 uur was de cursus voorbij. En daar waar ik bang voor was geweest, dat het misschien plat of banaal zou zijn, bleek absoluut niet waar. Het was erg leerzaam én erg gezellig geweest. Intiem ja, ook dat, maar geen moment ongemakkelijk. Tot slot kregen we nog een dvd van Tania, zodat we alles op ons gemak nog een keer konden bekijken.

Bij de tantra massage is het bereiken van een hoogtepunt niet het belangrijkste of doel op zich al rust er geen taboe op als het zich spontaan aandient. De nadruk ligt vooral op respect, ruimte geven en krijgen, verdieping en beleving. In alle vrijheid beslissen jullie als koppel, of jullie na het intense voorspel al dan niet zelf tot energetisch hoogtepunt komen.

Wij laten jullie graag de ruimte en de tijd om als koppel zelf jullie grenzen en verlangens aan te geven. Na de erotisch tantra massage laten we jullie alleen om nog verder te genieten van elkaar en om al dan niet als koppel te groeien naar een ongekend hoogtepunt. Jullie worden gemasseerd met zalig warme olie op comfortabele massagetafels. De ruimte stimuleert en nodigt uit tot een erotisch genieten als koppel in alle privacy en luxe.

Prijs  zie onze arrangementen met of zonder een bijzondere overnachting. We verwijzen hiervoor naar onze rubriek 'arrangementen' Tantra learning together: Centraal gelegen op 2km van de E en op slechts 20 min van Antwerpen en minder dan 1 uurtje van Brussel en Eindhoven.

Ik ben niet preuts, doe graag een saunadag met vriendinnen. Volgens André was het hartstikke leuk. Niet dat hij het eerder had gedaan, maar zijn beste vriendin en haar man wel. Op een vrijdagvond, mijn dochters waren bij mijn ex, was het zo ver. André en ik tilden ons matras naar de woonkamer.

Daar om heen zetten we allemaal kaarsen. En een flesje wijn erbij… En toen was het wachten tot de bel ging. Ik was op van de zenuwen, maar dat verdween snel toen Tania binnenstapte. Een leuke vrouw die ons meteen op ons gemak wist te stellen. Na een inleidend gesprek kleedden we ons uit. Wij waren naakt, Tania droeg een hempje en een broekje en kwam bij ons op het matras zitten. Eerst legde ze mij uit hoe ik André kon masseren.

Ze vertelde hoe hij ervan zou ontspannen maar tegelijkertijd ook opgewonden zou raken. Dit had veel te maken met kriebelen op bepaalde plekjes.

Daarna vertelde ze over de body to body massage. Met veel olie op mijn eigen lichaam kon ik over dat van Andre strijken. En dat zou hem vast niet onberoerd laten. Toen ik dat uitprobeerde was dat wel duidelijk ja!

Maar het was niet de bedoeling deze opwinding nu bij hem op te voeren; tot echte seks zou het bij de cursus absoluut niet leiden. Tania leerde me nog een hoop andere trucjes om hem te teasen en te plagen. Ik dacht dat ik alles wel wist hoe ik een man kon verwennen, maar dat bleek absoluut niet waar! Daarna was het mijn beurt om mij uit te strekken op het matras.

Tania benadrukte steeds dat hij uitgebreid de tijd moest nemen en geen plekje mocht overslaan. Na 2 uur was de cursus voorbij. En daar waar ik bang voor was geweest, dat het misschien plat of banaal zou zijn, bleek absoluut niet waar. Het was erg leerzaam én erg gezellig geweest.

Intiem ja, ook dat, maar geen moment ongemakkelijk. Tot slot kregen we nog een dvd van Tania, zodat we alles op ons gemak nog een keer konden bekijken. En toen ging ze weg, en daar waren André en ik erg blij om! Ik wilde mijn nieuwe kunsten wel eens oefenen en de opwinding die daar bij kwam kijken de vrije loop laten. Wat volgde was een heel heftige vrijpartij die uren duurde.

We hebben de massages nog vaak op elkaar uitgeprobeerd. Maar soms is het wel moeilijk om hem helemaal af te maken omdat we tussendoor al veel te veel zin in elkaar krijgen! Lijkt me geweldig om dit te leren.. Maar waar moet ik zijn?? Erotische tantra massage Laat je meevoeren naar een grensverleggende ervaring Een tantra massage voor koppels is een duomassage waarin het lichaam in zijn geheel wordt aangeraakt.

De intentie is een totaalbeleving waarbij seksuele energie wordt toegelaten om zich daarna te verspreiden in het lichaam. Tijdens deze erotische massage wordt na een fase van totale ontspanning overgegaan tot het opwekken van seksuele energie. Door een teder en liefdevol aanraken verfijnt jullie gevoelsbeleving en tastzin. De erotische duomassage is een ultieme verwennerij jullie in een toestand van extase brengt.

Extase heeft een helende werking; we ontdekken verborgen en onderdrukte delen van onszelf. Tantra gaat over het vrijmaken van de seksuele energie. Bij de tantra massage is het bereiken van een hoogtepunt niet het belangrijkste of doel op zich al rust er geen taboe op als het zich spontaan aandient. De nadruk ligt vooral op respect, ruimte geven en krijgen, verdieping en beleving.

Negertieten sex niederlande

EVEN LEKKER NEUKEN ESCORT TRANSEXUEEL