Opa en kleindochter sex gedwongen

opa en kleindochter sex gedwongen

Stiefmoeder wil de lul van haar dochters vriendje voelen. Petite Stepdaughter Finds morning Glory. Of ik pak je telefoon af! Tienertje laat zich pompen door dikke vader. Moeder betrapt haar piktrekkende zoon in de badkamer. Stop je vinger in m'n poesje vraagt de dochter aan haar stiefvader.

Dude besluit mama als proefkonijn te gebruiken. Lekker mokkeltje kijkt porno met haar perverse stiefvader. Daddy Makes Me Cum. So Much To Teach You. Rijpe moeder laat haar stiefdochter spuitend klaarkomen. Vader vind het tijd om stiefdochter een slinger te geven.

Mollig mokkel dwingt broer tot een erotisch massage. My horny stepdaughter Melanie. Sex Teacher Miss Fox. Ma Cory betrapt haar dochter. Dus vroeg ze "Opa? Mag ik ook proeven? Nina vond het allemaal heel interessant. Het was wel niet zo zoet als snoepgoed, maar toch verrassend zoetig voor iets dat zomaar uit haar lichaam kwam. Na het proeven vond opa dat het tijd was om verder te gaan. Hij pakte meer touw en knoopte die om de poten van de tafel, daarna maakten ze elk van de uiteinden vast aan haar enkels en trokken de touwen aan totdat haar benen niet verder konden spreiden.

Nu hadden de perverselingen hun handen weer helemaal vrij en beschikbaar voor andere doeleinden. Nina werd weer nerveus en begon instinctief te kronkelen, een nutteloze poging om los te komen. Henry ging snel verder met haar kleine borstjes te bewerken terwijl hij met de andere hand haar onrustige middel tegen de tafel drukte.

Opa ging voor het kale kutje zitten en trok de lipjes ver uit elkaar. Hij nam zijn kunstgebit uit en likte aan haar gezwollen knopje terwijl hij met een vinger over haar ongerepte kutgaatje masseerde. Nina kon het niet laten om en liet een zucht ontsnappen opa zag dit als een teken om voorzichtig het topje naar binnen te duwen. Het ging erg moeizaam, hoe nat het gewillige kutje ook was.

Hij had iets gladders en smallers nodig. Hij pakte een keu en hield de smalle top tegen haar gaatje aan, klaar om naar binnen te gaan. Henry hield nu haar gezwollen kutlipjes goed open zodat alles goed gezien kon worden. Nina zag helemaal niks. De top werd in het nauwe gaatje gepropt en opa schoof de keu verder erin. Het ging moeiteloos, de keu was glad en het gaatje lekker ingevet met haar eigen geil.

Nina kreunde, dit voelde heerlijk, dit gevoel was zo bevrijdend. Opa duwde de keu langzaam naar binnen tot hij niet meer verder kon. Omdat deze kant van de keu zo smal was bleef haar maagdenvliesje nog intact. Maar Nina kon geen genoeg krijgen van deze nieuwe sensatie, ze kreunde naar meer en dat kreeg ze. Opa bewoog de keu nu steeds sneller op en neer, in razensnel tempo glibberde de keu in en uit haar jeukende kutje.

Ondertussen vingerde Henry haar klitje in het tempo van de keu. De aanblik op dit kind dat haar onschuld verloor was heerlijk. Henry voelde het klitje kloppen en ook opa zag dat Nina haar eerste orgasme zou gaan krijgen. Nina schrok wakker uit haar geile roes en keek verbaasd naar opa, die nu de andere kant van de keu naar haar smachtende gaatje mikte, en weer hielp Henry door de lipjes van het strakke kutje goed open te houden.

Het rubberen handvat was een stuk breder met ribbels eromheen en een stomp uiteinde. Opa duwde deze tegen het gaatje aan en voelde de weerstand van het ongebroken maagdenvlies. Nina kreeg een rood hoofd, ze had gemengde gevoelens; het verlangende gevoel in haar hete kutje dwong haar om gevuld te willen worden, maar het object waarmee dat moest gebeuren leek niet te passen.

Opa duwde weer, en weer, steeds harder, hij bleef maar duwen tot Ze voelde iets scheuren en er ging een steek door haar kutje heen. De tranen sprongen in haar ogen en ze kon een kreet van de plotselinge pijn en schrik niet bedwingen. Zijn medeleven bleek niet oprecht te zijn want meteen deed hij weer een prop in haar mond om ongestoord verder te kunnen gaan met de bezoedeling van zijn eigen kleindochter.

Dikke tranen van pijn en vernedering rolden over haar rode wangen terwijl opa het handvat ribbel voor ribbel steeds dieper erin propte. Tergend langzaam werd het eruit getrokken en weer ingebracht. Ook nu begon Henry haar klitje weer grondig te vingeren terwijl opa het tempo verhoogde. Nina raakte gewend aan de ribbels, dikte en snelheid van de stok die zo genadeloos haar maagdelijkheid wegnam.

Opnieuw krijgt ze dat verlangende gevoel in haar kutje en het duurt niet lang of de pijn is verruild voor gulzigheid. Het gevoel in haar warme grotje bereikt nu een plateau. Stilte voor de storm. Henry voelt dat haar inmiddels paarse klitje nu hevig klopt onder de ruwe wrijving van zijn middelvinger en ook opa houdt z'n adem in als hij haar schokkende heupen probeerd bij te houden met de keu.

Haar eerste orgasme, het is een explosie. Wit schuim komt langs de ribbels sijpelen uit haar felroze kutje en druipt op de grond. Gesmoorde kreten klinken door de prop heen en haar grote ogen rollen in hun kassen. Maar de keu is onvermoeibaar en stopt niet. Ze is waanzinnig geworden en kan niet meer verdragen. Het genot is teveel, haar poesje nu overgevoelig en het wordt ongemakkelijk maar ze kan niet anders dan onverstaanbaar smeken om genade. Maar het is nog niet genoeg, opa wil kijken hoeveel het arme kind kan doorstaan voordat ze bewusteloos raakt.

Henry neemt de keu over en stoot rustig door. Opa trekt z'n lul uit z'n broek. Een dikke slappe ouwemannen lul.

Hij slaat het slappe gevaarte tegen haar klitje en bij elke tik schokt haar lichaam en ze kronkelt in onmogelijke bochten voor iemand die zo strak vastgebonden is. Opa wordt nog geiler van het leed en hoeft niet lang aan z'n pik te sjorren. Opa heeft nu een gigantische erectie en is klaar om het gemartelde meisje nog meer te misbruiken.

Eindelijk voelt ze de keu uit haar gepijnigde kutje glippen en kan ze even bijkomen. Ze is zó moe en wil gewoon slapen, het kan haar niet meer schelen wat die ouwe zak te melden heeft en eventjes zakt ze weg in haar eigen wereldje. Opa schept wat geil op van de vloer en smeert het op zijn pik. De paarse grote eikel glimt van haar vocht en donkerblauwe aders zijn nu goed te zien op de bleke neukstaaf waarmee zijn kleindochter voor het eerst bewerkt gaat worden.

Henry haalt een nóg afzichtelijkere lul uit zijn broek en aait ermee over de natte wangen van het bewusteloze meisje. De prop gaat eruit en langzaam glipt een zurige piemel tussen haar lippen.

Zachtjes stoot Henry met zijn grijsbehaarde ballen tegen haar gezicht, maar ze is te ver heen om het te merken. Opa kijkt nog een keer naar de glimmende rode heerlijkheid die hem wacht en drukt zijn stormram tegen de ingang van haar kutje. Hij pakt haar middel stevig vast en zet zich af. Hij ramt 'm in één keer diep in haar buik. Arme Nina, zo wreed schrikt ze wakker door de pijnlijke gruwel die ze nu meemaakt. Ze probeert het uit te schreeuwen maar de inmiddels hardgeworden pik van een razendgeile Henry stoot nu diep in haar keel en haar mislukte krijsen zet zich snel om in kokhalzen.

Haar wijdgesperde ogen spreken boekdelen en het enige geluid dat ze kan maken is gorgelen en slikken. Ze snakt door haar rode neusje naar lucht terwijl Henry rijkelijk z'n voorvocht in haar mondje loost.

Het is misselijkmakend, het zoutige vocht dat ze moet inslikken om niet te stikken terwijl die ruwe bungelende zak tegen haar gezicht aankletst. Maar lang niet zo misselijkmakend als de pijn die ze moet verduren van opa's piemel die genadeloos op haar in blijft beuken. Opa heeft lang geen poesje mogen voelen, en nu hij deze kans krijgt met zo'n heerlijk jong weerloos lichaam zal hij geen moeite achterwege laten om het onderste uit de kan te halen. Hij penetreert zijn snotterende kleindochter keer op keer, en telkens als hij bijna komt trekt hij even terug om haar kutje te vingeren zodat ze geen rust krijgt terwijl hij op krachten komt.

Hij gunt haar lichaam geen pauze, de oude man is een doorgewinterde viezerik die niet weet van ophouden. Dit heeft ergens toch wel effect op Nina, ze voelt haar poesje wennen aan die piemel die haar eerst zo openscheurde.

Ze stopt met snotteren en probeert zich dit keer te concentreren op het gevoel in haar grotje. De rand van opa's eikel en de aders op zijn dikke lul lijken de wanden van haar vagina nu te masseren.

Ze laat zich nu ontspannen door opa naaien en geniet stilletjes. Opa en Henry zijn ook stil, ieder concentreerd zich nu op z'n eigen orgasme. Het enigste geluid dat nu overheerst is het soppen van opa's harde lul in Nina's gezwollen kutje.

Oppeens beginnen opa en Nina te kreunen, haar wanden spannen nog strakker samen om zijn kneiterharde pik. Ze komt weer, nu voor het eerst door een echte lul. Hiertegen kan opa niks meer beginnen, ook hij moet nu echt komen en hij begint zich wezenloos uit te leven op het reeds kloppende kutje van Nina terwijl Henry haar heupen in bedwang houdt.

Opa leunt nu trillend op haar dijen en knijpt hard terwijl hij zich schrap zet voor die laatste stoot. Nina's krampende kutje moet geblust worden, het staat in de fik en het smeekt om zaad. Nina voelt het geil van opa tegen haar baarmoeder aan spuiten en kan het niet laten om te antwoorden "Ahhh, Mjaah opa! Zo lekker warm, zo lekker voelt mijn kutje nu. Henry wil dat kutje ook zo graag nemen.

Opa geeft hem een goedkeurend knikje terwijl hij z'n verschrompelde piemel die nog nalekt door Nina laat schoonlikken. Nina dacht dat het nu wel afgelopen was, maar oppeens ging er een huivering haar kutje.

Ze voelde nu de vingers van Henry, die opa's dikke sperma over haar schaambeen en kutje uitsmeerde. Het werkte als een balsem en Nina's roze lipjes begonnen opnieuw op te zwellen terwijl haar klitje verwachtingsvol naar buiten priemde. Henry pakte het handvat van de keu en haalde deze heen en weer tussen haar lipjes door, hierbij masseerden de ribbels het klitje en de binnenste lipjes van Nina zo lekker dat ze al gauw weer begon te kreunen. Opa draaide met zijn rimpelige vinger rondjes om haar tepel die weer brutaal begon te groeien.

Henry had niet lang meer nodig maar wilde Nina toch een laatste keer laten komen. Hij wreef nu z'n piemel ritmisch tussen haar spleetje waarbij hij met z'n eikel telkens een beetje extra tegen haar klitje aandrukte.

Het had het gewenste effect want oppeens kreunde Nina het uit toen ze over zijn pik ejaculeerde. Hier had de geile oude bok op gewacht en hij stak zijn piemel in het knijpende kutje dat er om smeekte om voor een laatste keer uitgewoond te worden. Nina's kutje verwelkomde haar bejaarde bezoeker met de warmste glibberigheid en omhelzingen van inwendige spasmes.

Och wat een heerlijkheid. Henry neukte haar langzaam met lange diepe halen terwijl zijn laag hangende ballen tegen haar billen bungelden als een plagerige zweep. Nina lag intens te genieten en liet haar kutje heerlijk grondig uitboren door de slome vriend van haar opa. Opa kijkt naar de klok en geeft Henry een seintje. De 2 uren zijn bijna om en de deuren kunnen elk moment van het slot afgaan. Henry geeft een lange zucht waarop een stroom van zaad uit zijn rimpelige ballen in het kutje van spuit.

Hij veegt z'n krimpende trillende slurfje aan één van haar dijen af waarna hij het snel wegstopt en z'n gulp dichtritst. Hij maakt met onverwachte snelheid Nina los en bergt de touwen op, terwijl opa Nina laat beloven om haar mondje hierover te houden.

Nina stemt toe en mag nu opstaan. Terwijl ze haar jurkje over haar hoofd trekt zien de 2 ouwe snoeperds hoe hun ouwemannen pap langs haar dijen naar beneden stroomt. Tegen de tijd dat de deuren open gaan zit Nina keurig droog aangekleed te wachten. Ze kuste opa en zijn vriend gedag en liep gapend naar buiten. Omdat het al laat was geworden stonden Nina's ouders buiten in de auto te wachten om haar toch maar op te halen.

...

Tienertje laat zich pompen door dikke vader. Moeder betrapt haar piktrekkende zoon in de badkamer. Stop je vinger in m'n poesje vraagt de dochter aan haar stiefvader. Dude besluit mama als proefkonijn te gebruiken. Lekker mokkeltje kijkt porno met haar perverse stiefvader. Daddy Makes Me Cum. So Much To Teach You. Rijpe moeder laat haar stiefdochter spuitend klaarkomen. Vader vind het tijd om stiefdochter een slinger te geven. Mollig mokkel dwingt broer tot een erotisch massage. My horny stepdaughter Melanie.

Sex Teacher Miss Fox. Ma Cory betrapt haar dochter. Milf Chelsea Zinn heeft snode plannen tot haar man plots thuiskomt. In My Ass Daddy. Populaire sexfilm tags Bekijk alle » » Aftrekken. Voor ze het wist sloeg de deur op slot en waren alle ruimtes in het tehuis afgesloten. Door de luidsprekers klonk een monotone stem "Attentie inwonenden en bezoekers! Wegens een uitbraak op de dementen afdeling zijn voor uw eigen veiligheid alle ruimtes automatisch afgesloten.

Het zal ongeveer 2 uren duren voordat dit alarm weer gedeactiveerd is en alle ruimtes weer toegankelijk zijn. Excuses voor het ongemak en alvast bedankt voor uw begrip! Wat moest ze nu doen in deze ruimte met die twee wandelende lijken?

Opa liep op haar af en ritste haar jas open. Geef die jas maar hier en Och kijk nou, je bent helemaal doorweekt! Nou daar weten we wel wat op De vriend liep naar de luxaflex om en draaide 'm dicht, terwijl opa aan Nina's kleding begon te trekken. Nina werd onpasselijk en wilde tegenstribbelen. Maar opa's vriend, Henry, hield nu haar armpjes stevig vast en duwde haar terug op de stoel.

Wat waren die 2 mannen sterk voor een stel oudjes, Nina voelde zich machteloos. Ze voelde zich erg bedreigd door de sfeer die nu in de lucht hing, het maakte haar wanhopig van angst. Ze gaf een gil, maar die werd onmiddellijk gedempt door een prop in haar mond. Opa ging nu voor haar staan, en aaide de tranen van haar gezicht. Wij willen ook eens een pleziertje. Als je meewerkt zal het heus wel meevallen Als je niet meewerkt kan het wel eens heel erg naar worden.

De verplegers zijn zo druk aan het zoeken naar die ontsnapte gek in het bos dat hier niemand zal komen om je te helpen. Nina knikte willoos ja en sloeg haar ogen naar beneden.

Opa griste tussen de geopende jurk, op zoek naar jonge tietjes. Hij voelde aan haar stijve tepeltjes die nog steeds verkleumd waren en vroeg met een kinderachtig toontje "Maar waarom draag jij geen BH meisje? Zo'n boezem mag toch niet zomaar onbedekt blijven? Hij trok haar roze vest uit, het natte jurkje over haar hoofd, daarna haar laarsjes uit en begon de maillot omlaag te stropen.

Elk kledingstuk gaf hij aan Henry die het niet kon laten om er aan te ruiken voordat hij het over de kachel hing. Haar slipje kwam tevoorschijn. Het was helderwit met lichtblauwe kantjes aan de randen, bijpassend met haar hemdje. Opa kirde verrast en trok haar knietjes uit elkaar terwijl de maillot nog om haar enkels zat. Nina begreep het niet en antwoordde onzeker maar eerlijk "Dat is sneeuw opa, het kwam overal".

Opa leek het niet te geloven, ook Henry stemde toe dat het natte vlekje wat meer aandacht verdiende. Ze tilden Nina, die zich afvroeg wat er zo bijzonder was aan dat die plek op haar slipje, naar de biljarttafel en legde haar met haar rug erop en haar billen op de rand. Omdat haar benen daarbij geen steun konden vinden hingen ze slap naar beneden. Door deze houding stak haar venusheuvel omhoog door het slipje en werd haar romp uitgerekt, alles was nu prachtig en duidelijk zichtbaar in het licht van de lamp die boven de tafel hing.

Toen pakte opa een keu en bond aan elk eind een pols van Nina vast. Ondanks het warme licht huiverde Nina, nog steeds niet wetend wat ze moest verwachten. Machteloos en tentoongesteld in haar ondergoed lag Nina daar hulpeloos op tafel, terwijl de oude mannen naast haar kwamen staan. Opa opende weer haar knieën en Henry greep daarbij één van haar dijen terwijl opa de andere al vast had.

Nu lag ze daar helemaal gespreid kwetsbaar, maar ondanks de ongemakkelijke houding was ze eerder nieuwsgierig dan bang. Opa schoof met zijn vrije hand haar hemd omhoog en knikte naar Henry die met zijn vrije hand haar borstjes begon te masseren.

Nina bleef stil en keek verbaasd naar de gulzige rimpelige handen van henry. Wat vreemd, haar tepeltje begon te gloeien en brutaal uit te steken, terwijl ze het niet eens meer koud had. Ondertussen duwde opa met zijn vrije hand een vinger tegen het natte plekje op het slipje. Nina kreeg een kriebel in haar onderbuik en gaf even een siddering, waarop opa een gluiperig lachje toonde. Nina kreeg een blosje op haar wangen en schaamde zich voor haar onterrechte argwaan, ze dacht dat ze haar pijn zouden doen, maar dit deed geen pijn.

Het was een vreemd gevoel, maar pijn deed het niet. Ik heb het al zo warm. Hij betaste haar lipjes en friemelde met zijn vinger ertussen tot hij haar klitje gevonden had.

Nina vond dit een vreemd onderzoekje, nog steeds wist ze niet wat de bedoeling van die dikke vinger tussen haar strakke lipjes was.

Opa bleef met met zijn vingers over het clitje draaien totdat het voelbaar groeide. Het werd vochtig, Nina voelde het en begon ongemakkelijk te worden. Ze begreep er niks van, waar kwam dat slijmerige gevoel tussen haar lipjes vandaan? Het voelde zo vies, maar toch ook een beetje alsof het niet mocht stoppen Nina was nog nooit beroerd, zelfs niet door zichzelf. Nog nooit heeft ze een seksuele prikkeling gevoelt, daar was ze te jong voor. Opa had het nu ook door, dit maagdelijke kutje was nog nooit nat geweest, dit vocht was haar eerste geil.

Hij werd zo gretig dat hij haar slipje nu als een wildeman naar beneden trok, om het bewijs van zijn vermoeden te zien. Meteen werden de benen nu nog wijder uit elkaar getrokken zodat alles goed bekeken kon worden. Verlekkerd keken de twee oude snoeperds nu naar de glimmende clitoris die tussen de gezwollen roze lipjes te zien was. Het uitzicht op haar roze gloeiende bloemetje deed hun harige hangende ballen haast exploderen.

Opa vroeg zonder op te kijken aan Henry "Heb je welleens de eerste sappen van een jong kutje geproefd? Opa bracht zijn rimpelige vinger trillend naar haar poesje toe om 'm in het glibberige slijm te dopen zodat hij kon proeven hoe lekker zijn kleindochter was. Ondertussen probeerde Nina te kijken wat er te zien en te proeven viel, maar ze kon niet over haar omhooggeschoven hemdje heen kijken omdat ze zo uitgestrekt lag dat ze zich niet kon oprichten.

Ze voelde wel hoe opa zijn vinger door haar spleetje heen haalde en ze zag hoe hij de slijmerige vinger smaakvol in zijn mond stak. Toe maar henry, proef maar hoe zoet. Hij gromde tevreden en begon nog harder over de bult in z'n broek te wrijven. Nina wilde ook zo graag proeven, en waarom niet? De oude mannen leken het erg lekker te vinden, en het was ten slotte háár sap. Dus vroeg ze "Opa? Mag ik ook proeven?

Nina vond het allemaal heel interessant. Het was wel niet zo zoet als snoepgoed, maar toch verrassend zoetig voor iets dat zomaar uit haar lichaam kwam. Na het proeven vond opa dat het tijd was om verder te gaan.

Hij pakte meer touw en knoopte die om de poten van de tafel, daarna maakten ze elk van de uiteinden vast aan haar enkels en trokken de touwen aan totdat haar benen niet verder konden spreiden.

Nu hadden de perverselingen hun handen weer helemaal vrij en beschikbaar voor andere doeleinden. Nina werd weer nerveus en begon instinctief te kronkelen, een nutteloze poging om los te komen.

Henry ging snel verder met haar kleine borstjes te bewerken terwijl hij met de andere hand haar onrustige middel tegen de tafel drukte. Opa ging voor het kale kutje zitten en trok de lipjes ver uit elkaar. Hij nam zijn kunstgebit uit en likte aan haar gezwollen knopje terwijl hij met een vinger over haar ongerepte kutgaatje masseerde. Nina kon het niet laten om en liet een zucht ontsnappen opa zag dit als een teken om voorzichtig het topje naar binnen te duwen. Het ging erg moeizaam, hoe nat het gewillige kutje ook was.

Hij had iets gladders en smallers nodig. Hij pakte een keu en hield de smalle top tegen haar gaatje aan, klaar om naar binnen te gaan. Henry hield nu haar gezwollen kutlipjes goed open zodat alles goed gezien kon worden. Nina zag helemaal niks. De top werd in het nauwe gaatje gepropt en opa schoof de keu verder erin. Het ging moeiteloos, de keu was glad en het gaatje lekker ingevet met haar eigen geil. Nina kreunde, dit voelde heerlijk, dit gevoel was zo bevrijdend.

Opa duwde de keu langzaam naar binnen tot hij niet meer verder kon. Omdat deze kant van de keu zo smal was bleef haar maagdenvliesje nog intact. Maar Nina kon geen genoeg krijgen van deze nieuwe sensatie, ze kreunde naar meer en dat kreeg ze.

Opa bewoog de keu nu steeds sneller op en neer, in razensnel tempo glibberde de keu in en uit haar jeukende kutje. Ondertussen vingerde Henry haar klitje in het tempo van de keu. De aanblik op dit kind dat haar onschuld verloor was heerlijk.

Henry voelde het klitje kloppen en ook opa zag dat Nina haar eerste orgasme zou gaan krijgen. Nina schrok wakker uit haar geile roes en keek verbaasd naar opa, die nu de andere kant van de keu naar haar smachtende gaatje mikte, en weer hielp Henry door de lipjes van het strakke kutje goed open te houden. Het rubberen handvat was een stuk breder met ribbels eromheen en een stomp uiteinde.

Opa duwde deze tegen het gaatje aan en voelde de weerstand van het ongebroken maagdenvlies. Nina kreeg een rood hoofd, ze had gemengde gevoelens; het verlangende gevoel in haar hete kutje dwong haar om gevuld te willen worden, maar het object waarmee dat moest gebeuren leek niet te passen. Opa duwde weer, en weer, steeds harder, hij bleef maar duwen tot Ze voelde iets scheuren en er ging een steek door haar kutje heen.

De tranen sprongen in haar ogen en ze kon een kreet van de plotselinge pijn en schrik niet bedwingen. Zijn medeleven bleek niet oprecht te zijn want meteen deed hij weer een prop in haar mond om ongestoord verder te kunnen gaan met de bezoedeling van zijn eigen kleindochter. Dikke tranen van pijn en vernedering rolden over haar rode wangen terwijl opa het handvat ribbel voor ribbel steeds dieper erin propte.

Tergend langzaam werd het eruit getrokken en weer ingebracht. Ook nu begon Henry haar klitje weer grondig te vingeren terwijl opa het tempo verhoogde. Nina raakte gewend aan de ribbels, dikte en snelheid van de stok die zo genadeloos haar maagdelijkheid wegnam. Opnieuw krijgt ze dat verlangende gevoel in haar kutje en het duurt niet lang of de pijn is verruild voor gulzigheid. Het gevoel in haar warme grotje bereikt nu een plateau.

Stilte voor de storm. Henry voelt dat haar inmiddels paarse klitje nu hevig klopt onder de ruwe wrijving van zijn middelvinger en ook opa houdt z'n adem in als hij haar schokkende heupen probeerd bij te houden met de keu. Haar eerste orgasme, het is een explosie.

MEEDOEN AAN GANGBANG ESCORT ONTVANGST

All models are 18 years or above. Website geschikt voor personen van 18 jaar of ouder. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met icra , netnanny , cyberpatrol of cybersitter. Jouw gratis sex films! Betrapt en gedwongen door stiefvader tot sex ×. Login om een reactie te plaatsen » Reacties 0 Er zijn momenteel geen reacties. Je kunt de eerste zijn. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Vader heeft geen controle over zijn stiefdochters. Een goed gesprek tussen vader en dochter.

Stiefmoeder wil de lul van haar dochters vriendje voelen. Petite Stepdaughter Finds morning Glory. Of ik pak je telefoon af! Tienertje laat zich pompen door dikke vader. Moeder betrapt haar piktrekkende zoon in de badkamer. Stop je vinger in m'n poesje vraagt de dochter aan haar stiefvader. Ze schrok wel maar dacht er verder niet bij na en al spoedig was ze bij opa in de recreatiekamer aangekomen. Ga maar lekker zitten kind, je ouders hadden al gebeld dus ik wist al dat je alleen zou komen.

Het was stil in de ruimte, alleen opa en een vriend waren aan het biljarten. Het grootste deel van de oudjes zou met dit gure weer wel al vroeg op bed liggen. Nina voelde zich ongemakkelijk want het licht in de kamer was gedempt, alleen de biljarttafel was duidelijk zichtbaar. Straks heb je er niks meer aan hoor. Zal opa even een kopje chocola voor je pakken? Ik ben een beetje moe en heb morgen een proefwerk.

Voor ze het wist sloeg de deur op slot en waren alle ruimtes in het tehuis afgesloten. Door de luidsprekers klonk een monotone stem "Attentie inwonenden en bezoekers! Wegens een uitbraak op de dementen afdeling zijn voor uw eigen veiligheid alle ruimtes automatisch afgesloten. Het zal ongeveer 2 uren duren voordat dit alarm weer gedeactiveerd is en alle ruimtes weer toegankelijk zijn. Excuses voor het ongemak en alvast bedankt voor uw begrip!

Wat moest ze nu doen in deze ruimte met die twee wandelende lijken? Opa liep op haar af en ritste haar jas open. Geef die jas maar hier en Och kijk nou, je bent helemaal doorweekt! Nou daar weten we wel wat op De vriend liep naar de luxaflex om en draaide 'm dicht, terwijl opa aan Nina's kleding begon te trekken. Nina werd onpasselijk en wilde tegenstribbelen. Maar opa's vriend, Henry, hield nu haar armpjes stevig vast en duwde haar terug op de stoel.

Wat waren die 2 mannen sterk voor een stel oudjes, Nina voelde zich machteloos. Ze voelde zich erg bedreigd door de sfeer die nu in de lucht hing, het maakte haar wanhopig van angst.

Ze gaf een gil, maar die werd onmiddellijk gedempt door een prop in haar mond. Opa ging nu voor haar staan, en aaide de tranen van haar gezicht. Wij willen ook eens een pleziertje. Als je meewerkt zal het heus wel meevallen Als je niet meewerkt kan het wel eens heel erg naar worden. De verplegers zijn zo druk aan het zoeken naar die ontsnapte gek in het bos dat hier niemand zal komen om je te helpen.

Nina knikte willoos ja en sloeg haar ogen naar beneden. Opa griste tussen de geopende jurk, op zoek naar jonge tietjes.

Hij voelde aan haar stijve tepeltjes die nog steeds verkleumd waren en vroeg met een kinderachtig toontje "Maar waarom draag jij geen BH meisje? Zo'n boezem mag toch niet zomaar onbedekt blijven? Hij trok haar roze vest uit, het natte jurkje over haar hoofd, daarna haar laarsjes uit en begon de maillot omlaag te stropen. Elk kledingstuk gaf hij aan Henry die het niet kon laten om er aan te ruiken voordat hij het over de kachel hing. Haar slipje kwam tevoorschijn. Het was helderwit met lichtblauwe kantjes aan de randen, bijpassend met haar hemdje.

Opa kirde verrast en trok haar knietjes uit elkaar terwijl de maillot nog om haar enkels zat. Nina begreep het niet en antwoordde onzeker maar eerlijk "Dat is sneeuw opa, het kwam overal". Opa leek het niet te geloven, ook Henry stemde toe dat het natte vlekje wat meer aandacht verdiende. Ze tilden Nina, die zich afvroeg wat er zo bijzonder was aan dat die plek op haar slipje, naar de biljarttafel en legde haar met haar rug erop en haar billen op de rand. Omdat haar benen daarbij geen steun konden vinden hingen ze slap naar beneden.

Door deze houding stak haar venusheuvel omhoog door het slipje en werd haar romp uitgerekt, alles was nu prachtig en duidelijk zichtbaar in het licht van de lamp die boven de tafel hing. Toen pakte opa een keu en bond aan elk eind een pols van Nina vast.

Ondanks het warme licht huiverde Nina, nog steeds niet wetend wat ze moest verwachten. Machteloos en tentoongesteld in haar ondergoed lag Nina daar hulpeloos op tafel, terwijl de oude mannen naast haar kwamen staan. Opa opende weer haar knieën en Henry greep daarbij één van haar dijen terwijl opa de andere al vast had.

Nu lag ze daar helemaal gespreid kwetsbaar, maar ondanks de ongemakkelijke houding was ze eerder nieuwsgierig dan bang. Opa schoof met zijn vrije hand haar hemd omhoog en knikte naar Henry die met zijn vrije hand haar borstjes begon te masseren.

Nina bleef stil en keek verbaasd naar de gulzige rimpelige handen van henry. Wat vreemd, haar tepeltje begon te gloeien en brutaal uit te steken, terwijl ze het niet eens meer koud had. Ondertussen duwde opa met zijn vrije hand een vinger tegen het natte plekje op het slipje. Nina kreeg een kriebel in haar onderbuik en gaf even een siddering, waarop opa een gluiperig lachje toonde.

Nina kreeg een blosje op haar wangen en schaamde zich voor haar onterrechte argwaan, ze dacht dat ze haar pijn zouden doen, maar dit deed geen pijn. Het was een vreemd gevoel, maar pijn deed het niet. Ik heb het al zo warm. Hij betaste haar lipjes en friemelde met zijn vinger ertussen tot hij haar klitje gevonden had. Nina vond dit een vreemd onderzoekje, nog steeds wist ze niet wat de bedoeling van die dikke vinger tussen haar strakke lipjes was. Opa bleef met met zijn vingers over het clitje draaien totdat het voelbaar groeide.

Het werd vochtig, Nina voelde het en begon ongemakkelijk te worden. Ze begreep er niks van, waar kwam dat slijmerige gevoel tussen haar lipjes vandaan? Het voelde zo vies, maar toch ook een beetje alsof het niet mocht stoppen Nina was nog nooit beroerd, zelfs niet door zichzelf.

Nog nooit heeft ze een seksuele prikkeling gevoelt, daar was ze te jong voor. Opa had het nu ook door, dit maagdelijke kutje was nog nooit nat geweest, dit vocht was haar eerste geil.

Hij werd zo gretig dat hij haar slipje nu als een wildeman naar beneden trok, om het bewijs van zijn vermoeden te zien. Meteen werden de benen nu nog wijder uit elkaar getrokken zodat alles goed bekeken kon worden. Verlekkerd keken de twee oude snoeperds nu naar de glimmende clitoris die tussen de gezwollen roze lipjes te zien was. Het uitzicht op haar roze gloeiende bloemetje deed hun harige hangende ballen haast exploderen.

Opa vroeg zonder op te kijken aan Henry "Heb je welleens de eerste sappen van een jong kutje geproefd? Opa bracht zijn rimpelige vinger trillend naar haar poesje toe om 'm in het glibberige slijm te dopen zodat hij kon proeven hoe lekker zijn kleindochter was.

Ondertussen probeerde Nina te kijken wat er te zien en te proeven viel, maar ze kon niet over haar omhooggeschoven hemdje heen kijken omdat ze zo uitgestrekt lag dat ze zich niet kon oprichten. Ze voelde wel hoe opa zijn vinger door haar spleetje heen haalde en ze zag hoe hij de slijmerige vinger smaakvol in zijn mond stak.

Toe maar henry, proef maar hoe zoet. Hij gromde tevreden en begon nog harder over de bult in z'n broek te wrijven. Nina wilde ook zo graag proeven, en waarom niet? De oude mannen leken het erg lekker te vinden, en het was ten slotte háár sap. Dus vroeg ze "Opa? Mag ik ook proeven? Nina vond het allemaal heel interessant.

Het was wel niet zo zoet als snoepgoed, maar toch verrassend zoetig voor iets dat zomaar uit haar lichaam kwam. Na het proeven vond opa dat het tijd was om verder te gaan. Hij pakte meer touw en knoopte die om de poten van de tafel, daarna maakten ze elk van de uiteinden vast aan haar enkels en trokken de touwen aan totdat haar benen niet verder konden spreiden. Nu hadden de perverselingen hun handen weer helemaal vrij en beschikbaar voor andere doeleinden.

Nina werd weer nerveus en begon instinctief te kronkelen, een nutteloze poging om los te komen. Henry ging snel verder met haar kleine borstjes te bewerken terwijl hij met de andere hand haar onrustige middel tegen de tafel drukte. Opa ging voor het kale kutje zitten en trok de lipjes ver uit elkaar. Hij nam zijn kunstgebit uit en likte aan haar gezwollen knopje terwijl hij met een vinger over haar ongerepte kutgaatje masseerde.

Nina kon het niet laten om en liet een zucht ontsnappen opa zag dit als een teken om voorzichtig het topje naar binnen te duwen. Het ging erg moeizaam, hoe nat het gewillige kutje ook was. Hij had iets gladders en smallers nodig. Hij pakte een keu en hield de smalle top tegen haar gaatje aan, klaar om naar binnen te gaan. Henry hield nu haar gezwollen kutlipjes goed open zodat alles goed gezien kon worden. Nina zag helemaal niks. De top werd in het nauwe gaatje gepropt en opa schoof de keu verder erin.

Het ging moeiteloos, de keu was glad en het gaatje lekker ingevet met haar eigen geil. Nina kreunde, dit voelde heerlijk, dit gevoel was zo bevrijdend. Opa duwde de keu langzaam naar binnen tot hij niet meer verder kon. Omdat deze kant van de keu zo smal was bleef haar maagdenvliesje nog intact. Maar Nina kon geen genoeg krijgen van deze nieuwe sensatie, ze kreunde naar meer en dat kreeg ze. Opa bewoog de keu nu steeds sneller op en neer, in razensnel tempo glibberde de keu in en uit haar jeukende kutje.

Ondertussen vingerde Henry haar klitje in het tempo van de keu. De aanblik op dit kind dat haar onschuld verloor was heerlijk.

Henry voelde het klitje kloppen en ook opa zag dat Nina haar eerste orgasme zou gaan krijgen. Nina schrok wakker uit haar geile roes en keek verbaasd naar opa, die nu de andere kant van de keu naar haar smachtende gaatje mikte, en weer hielp Henry door de lipjes van het strakke kutje goed open te houden.

Het rubberen handvat was een stuk breder met ribbels eromheen en een stomp uiteinde. Opa duwde deze tegen het gaatje aan en voelde de weerstand van het ongebroken maagdenvlies.

Nina kreeg een rood hoofd, ze had gemengde gevoelens; het verlangende gevoel in haar hete kutje dwong haar om gevuld te willen worden, maar het object waarmee dat moest gebeuren leek niet te passen. Opa duwde weer, en weer, steeds harder, hij bleef maar duwen tot Ze voelde iets scheuren en er ging een steek door haar kutje heen.

De tranen sprongen in haar ogen en ze kon een kreet van de plotselinge pijn en schrik niet bedwingen. Zijn medeleven bleek niet oprecht te zijn want meteen deed hij weer een prop in haar mond om ongestoord verder te kunnen gaan met de bezoedeling van zijn eigen kleindochter.

Dikke tranen van pijn en vernedering rolden over haar rode wangen terwijl opa het handvat ribbel voor ribbel steeds dieper erin propte.

: Opa en kleindochter sex gedwongen

Opa en kleindochter sex gedwongen Dikke tranen van pijn en vernedering rolden over haar rode wangen terwijl opa het handvat ribbel voor ribbel steeds dieper erin propte. Het had het gewenste effect want oppeens kreunde Nina het uit toen ze over zijn pik ejaculeerde. Opa kijkt naar de klok en geeft Henry een seintje. Het was koud en al donker buiten, haar tepeltjes schuurden tegen haar hemd en haar wangen gloeiden van het geploeter door de sneeuw. Opa kijkt nog een keer naar de glimmende rode heerlijkheid die hem wacht en drukt zijn stormram tegen de ingang van haar kutje.
Opa en kleindochter sex gedwongen Het was helderwit met lichtblauwe kantjes aan de randen, bijpassend met haar hemdje. Nina's krampende kutje moet geblust worden, het staat in de fik en het smeekt om zaad. Het was wel niet zo zoet als snoepgoed, maar toch verrassend zoetig voor iets dat zomaar uit haar lichaam kwam. Meteen werden de benen nu nog wijder uit elkaar getrokken zodat alles goed bekeken kon worden. Hij gunt haar lichaam geen pauze, de oude man is een doorgewinterde viezerik die niet weet van ophouden.
KUTJE OPGEREKT GRATIS GEPIJPT WORDEN Neuken in goes geef me gratis sex
Gratis neuken in breda k3 neuken Opa ging nu voor haar staan, en aaide de tranen van haar gezicht. Login om een reactie te plaatsen » Reacties 0 Er zijn momenteel geen reacties. Nina raakte gewend aan de ribbels, dikte en snelheid van de stok die zo genadeloos haar maagdelijkheid wegnam. Nina zag helemaal niks. Zo'n boezem mag toch niet zomaar onbedekt blijven? Maar de keu is onvermoeibaar en stopt niet, opa en kleindochter sex gedwongen. Ondertussen probeerde Nina te kijken erotische masseur erotische massage homo er te zien en te proeven viel, maar ze kon niet over haar omhooggeschoven hemdje heen kijken omdat ze zo uitgestrekt lag dat ze zich niet kon oprichten.
KORTE PJES ENORME LUL IN KUT Sex belgie zoek shemale

Opa en kleindochter sex gedwongen

Dikkenegerinnen sex 2 mannen 1 vrouw