Piercing in kut kutsap

piercing in kut kutsap

Ik voelde ook dat Leny ontzettend nat was, soms drupte haar kutvocht gewoon onder haar degelijke jurk vandaan op de grond. Leny droeg namelijk zo min mogelijk onderbroeken, omdat deze haar genotsknopje teveel schuurden. Leny vond het leuk om haar kutje te laten zien, ze was trots op haar staafje. En ja, we keken af en toe ook porno, waarna Leny intens klaarkwam.

Ineens kwam Leny met het bericht dat we volgende week op vakantie gingen. Ik was verbaasd, ik moest altijd de vakanties regelen en dat moest ruim van te voren gepland worden. Leny had zin in vakantie zei ze en we zouden een strandvakantie hebben in Zuid-Frankrijk. We gingen dus op vakantie. We hadden een mooi huisje in de buurt van het strand.

De eerste dag na aankomst zouden we naar het strand gaan en ik pakte de spullen bij elkaar. Op het strand liep Leny een stukje door en ging haar spullen neerleggen. Ze deed meteen al haar kleren uit, alleen had ze haar degelijke badpak niet aan. Ze had niks aan! Ik kijk haar geschokt aan, want als er iemand preuts en degelijk is, dan ik zij het wel. Ik vroeg stotterend wat ze aan het doen was en Leny gaf aan dat dit een naaktstrand was, dat niemand haar kent en dat ze t jammer vindt wanneer niemand haar piercing kan zien!

Ik protesteerde flink, maar er was geen discussie mogelijk. Tja, daar stond ik dan. Leny ging gewoon door met uitpakken van haar spullen. Ze wapperde met haar handdoek en bukte voorover, zodanig, dat iedereen haar piercing en kutje goed kon zien. Ook toen ze op haar rug ging liggen spreidde ze haar benen, zodat iedereen haar kale, volle schaamlippen met piercing kon bezichtigen. Toch vind ik t ook wel weer geil. Haar grote, volle en wat slappe borsten lagen er mooi bij, iets naar buiten gezakt, maar wel haar dikke bruine tepels recht omhoog.

Ik zag ook dat haar tepels hard waren, dus ze was wat opgewonden. Ik koos eieren voor mijn geld, trok beschaamd mijn kleren uit en ging naakt, op mijn buik, op de handdoek liggen. Ik keek eens om mij heen en het viel me op dat de weinige mensen die er waren, ook naakt waren. Uiteindelijk kwam ik tot rust en lag ik best wel lekker op het strand, met een halfstijve pik. Op een gegeven moment durfde ik ook op mijn rug te liggen. Als hij slap is heb ik best wel een klein pikkie, daar voelde ik me niet happy mee, maar Leny had gelijk, we kennen hier niemand.

Maar, wat ik ongemakkelijk ging vinden: Leny lag met haar dikke kut en haar benen half wijd nogal te kijk. De piercing was goed te zien en voortdurend liepen naakte mannen voorbij die de tijd namen om de piercing eens goed te bekijken. Het kwam zelfs voor dat een kerel op z'n knieën vlak voor Leny ging, om het staafje uitgebreid te bekijken. Ze had niet door dat die mannen alleen maar geil waren, Leny dacht echt dat al die mannen alleen maar de piercing interessant vonden.

Na de eerste dag hebben we door al deze opwinding heerlijke seks gehad. De volgende dag verliep t zelfde. Alleen, als Leny haar handdoek wat rechter wilde leggen, ging ze op handen en knieën en dat deed ze zo geil!

Ze spreidde dan extra haar benen en deed haar rug wat hol. Iedereen die op het strand toekeek, keek uitgebreid hoe ze dat deed. Het viel me ook op dat er steeds meer mannen voorbij liepen, steeds meer mannen hadden een halfstijve pik. En Leny had t maar niet door. Leny stond ineens op en zei me een stukje te gaan wandelen. Dit ging ze naakt doen.

Daar liep ik, met mijn kleine pikkie, achter mijn brave, iets te stevige echtgenote aan op een Zuid-Frans naaktstrand. Door het rulle zand liep Leny niet erg soepel, hij dikke hangende borsten schommelden en schudden heel geil mee. Op een heel rustig stuk lag een kerel van eind de twintig. Ook hij lag naakt en hij leek te slapen. Leny liep rustig aan hem voorbij, maar bleef ineens stilstaan. Ze keek nadrukkelijk naar zijn behoorlijk grote penis, die schuin omhoog op zijn buik lag. De man had een piercing op de overgang van scrotum naar penis.

In zijn zak zaten twee hele dikke ballen en zijn pik was ruimschoots geaderd met bovenop een grote, ronde eikel. Leny keek naar de piercing en vroeg aan de man of ze zijn piercing wat beter mocht bekijken. De man werd verstoord wakker en wilde iets snauwen. Maar hij keek op, zag Leny, een naakte vijftiger met dikke tieten en een kale kut en hij probeerde iets vriendelijker haar af te wimpelen.

Ik stond een stukje verder, verdekt, maar ik kon alles goed volgen. Leny bleef vasthoudend en uiteindelijk mocht ze de piercing beter bekijken. Leny ging op haar knieën vlak bij de pik en bekeek m van dichtbij. Haar tieten hingen bijna in het zand en raakten zijn heup aan.

De man voelde die tieten en er stroomde meteen al meer bloed in zijn slappe slurf. Leny vroeg of ze de piercing mocht aanraken en dat mocht. Leny vond m prachtig en merkte niet dat die man steeds meer geïnteresseerd raakte in deze dame.

Die dikke, zachte borsten voelden goed en de naïviteit van Leny wond hem ook op. Terwijl zijn pik zich oprichtte ik zag m jaloersmakend groot worden , had Leny alleen maar aandacht voor de piercing. Ineens zei Leny dat zij ook een piercing had en of hij m wilde zien. Dat wilde hij wel, dus Leny stond op, veegde t zand van haar knieën en ging boven hem staan met haar voeten aan beide kanten van zijn hoofd.

Doordat hij tegen de zon in moest kijken, zag hij niet veel. Hij vroeg dan ook of Leny dichterbij wilde komen en zonder nadenken zakte ze naar beneden boven zijn hoofd, zodat ze uiteindelijk gehurkt boven zijn gezicht zat. De man kon de piercing nu wel goed zien en hij zag ook dat door deze houding haar mooie schaamlippen uiteen weken. Hij zag ook de binnenste schaamlippen zich al een beetje openen!

Hij was verkocht, dit was geil en zijn grote pik stond meteen recht overeind. Dit zag Leny niet, want dat speelde zich achter haar rug af. Leny vroeg hoe hij haar piercing vond en hij reageerde enthousiast. Ineens likte hij over haar staafje en daar had Leny niet op gerekend. Dit alles was voor haar niet seksueel bedoeld, maar een lik over haar clitoris deed haar schokken en al haar lustgevoelens kwamen vrij.

Ze vroeg of hij dat nog eens wilde doen en meteen begon de jongeman uitgebreid haar clitje en staafje af te likken. Haar kutvocht begon te lopen en ze zakte nog verder naar beneden om de man haar hele kut aan te bieden. Ook begon ze over zijn gezicht te schuren, alhoewel 'glibberen' een betere benaming was, want tjonge,wat was ze nat! Inmiddels waren er meerdere kijkers om dit koppeltje heen gaan staan om geboeid toe te kijken.

De man was bedreven, want Leny leek al klaar te komen! Ineens hief ze haar hoofd naar achteren, stootte een grom uit en kwam klaar. Alle kijkers hadden een stijve en waren zich aan het aftrekken! Leny kwam iets bij en de man vertelde dat hij het wel eens had gehad dat de piercing van een vrouw zijn piercing aantikte. En dat was heel leuk en prettig om te doen.

Leny wilde dat ook en vroeg wat ze daarvoor moest den. Hij legde uit dat ze dan omgekeerd op hem moest gaan zitten. Door zijn erectie zou zijn piercing omhoog komen en als ze dan iets voorover boog kon haar piercing de zijne raken. Leny stond op, keek verbaast naar zijn enorme dikke vlaggenmast en zette haar benen naast zijn heupen.

Ze ging op haar knieën zitten met haar volle kont naar zijn gezicht gericht. Ze pakte zijn stijve pik. Het liefst wilde ze hem met haar hele vuist vatten, maar dat vond ze ordinair en daarom pakte ze zoals ze dat altijd deed: Ze plaatste de dikke, blauwe eikel voor haar kut, bewoog heen en weer zodat de pik goed tussen haar schaamlippen geplaatst werd en ze liet zich langzaam op die dikke knoepert zakken. Zo, dit was een dikke pik en wat voelde dat lekker!

Ik keek weer eens machteloos, jaloers en geil toe. Ook ik had mijn stijve pik in de hand en bewoog mijn voorhuid langzaam heen en weer. Leny begon te bewegen. De man had een schitterend uitzicht op haar volle kont, met haar bruine sterretje en de lippen die strak om zijn pik gedrapeerd lagen.

Hij bleef rust genieten en liet Leny het werk doen. Wat extra geil was, was dat Leny haar handen liet steunen op de iets gespreide benen van de man, waardoor ze automatisch haar borsten tegen elkaar aan duwde. Die dikke tieten met twee bruine, harde spenen erop schudden op het neukritme mee!

Leny neukte dat het een lieve lust was. Ineens wist ze weer waarom ze dit deed en boog iets voorover. De man hield het niet meer, want door deze hoek werd zijn knalharde pik nog meer geplet tijdens het nekuekn en werd zijn uitzicht nog geiler!

Het lukte Leny, ze voelde haar staafje bij elke neukbewegingen tegen de piercing van de onbekende man aankomen en het maakte haar zo geil dat ze weer begon klaar te komen.

Ze kreunde en steunde, ze beukte met haar volle kont in een hoog tempo op de pik van de man en ze ging maar door en door. De dikke wortel raakte alle gevoelige plekjes in haar hete neukholletje en Leny wist niet meer hoe ze t had. Al neukend kwam ze klaar, ze hijgde en kreunde en op het juiste moment gaf ze een diepe brul en kwam spetterend klaar! Haar kutsap liep over de zak van de man heen. Al knijpend en melkend verwerkte haar rijpe kut het orgasme.

Aan de zak kon je zien dat hij ook ging klaarkomen, want de dikke ballen leken zich samen te trekken. De man was al even bezig met het opheffen van zijn heupen in het ritme van Leny en ook hij kwam klaar.

Hij spoot zijn vruchtbare jongemannenzaad diep in de poes van mijn brave echtgenote. Ze zakte ineen, probeerde nog even beide piercings met elkaar in contact te brengen, maar ze was daar niet mee toe in staat. Voorover liggend kwam ze bij van haar orgasme en ineens zag ze al die mannen om haar heen staan. De meesten spoten ook hun zaad in het warme zand, sommigen waren nog niet zover.

Die streek hij zachtjes en onmiddellijk reageerden haar tepels hierop en staken recht vooruit. Zachtjes nam hij de harde tepels een voor een tussen zijn vingers en kneep er langzaam in. Met een hand en de handdoek ging Maarten via haar navel richting haar kut en depte ook hier alles droog. Met zijn voeten tussen haar voeten dwong hij haar om haar voeten iets uit elkaar te plaatsen en depte ook een voor een haar benen en voeten droog.

Tessie voelde haar buik kriebelen, terwijl Maarten haar zo liefdevol en rustig afdroogde. Ze kuste hem vol op de mond en even later waren ze in een hevig tongenspel beland. Ze voelde hoe hij met een vinger bij haar binnendrong. Hij zocht voorzichtig haar klitje en begon cirkeltjes te maken. Tessie voelde hoe haar lichaam begon te trillen.

Ineens hielt hij op. Kom schat, we moeten zo gaan, anders halen we de trein niet en komen we te laat in Amsterdam. Doe je haren maar in een knot, zoals je ze ook had toen ik je de eerste keer zag, dat is makkelijk, maar ook mooi. Tessie keek hem beteuterd aan, het was net zo lekker, zei ze.

Je krijgt vandaag nog wel een beurt, ik wil je niet gelijk 's morgens al als een geil vrouwtje klaar zien komen, een slavin wordt nooit op haar wenken bediend, maar moet wachten op het moment dat haar meester het goed vind, antwoordde Maarten. Hij ging op de rand van het bed zitten en keek op afstand hoe Tessie zich aankleedde. Ze had een mooi lichaam. Ze kamde haar haren en handig maakte ze er een knot van.

Nog steeds stond ze volledig naakt voor hem en bekeek zichzelf eens in de spiegel van de badkamer. Toen nam ze haar blouse en trok hem aan, knoopte hem dicht, ze stapte in haar rokje en deed haar blouse erin. Hierna trok ze de laarzen aan en ze voelde zich al weer een hele meid. Maarten zag alles gebeuren en bekeek haar nog eens goed. Een prachtmeid, lekker kopje, mooie schouderpartij, stevige, parmantig vooruitstekende borsten, waarvan de tepels goed zichtbaar waren door het iets te strakke bloesje, een mooi taille, strak buikje, heupen die overgingen in een paar stevige billen en mooie benen.

Het korte rokje bedekte goed haar billen, maar als ze straks ging zitten, zou iemand die tegenover haar zat, toch zo tegen haar kale kut kunnen aankijken.

Een echt lot uit de loterij. Tessie trok haar spijkerjasje aan. Kom we gaan, zei ze, ik kan niet wachten op mijn beloning. In de trein naar Amsterdam zat Tessie bij het raam en leunde tegen Maarten aan. Ik hou van je zei ze. Ik ook van jou, antwoordde Maarten.

Wie had dit vorige week gedacht, wij samen op weg naar Amsterdam om jou tot sexslavin te maken. Ik in ieder geval niet, zei Tessie. Wel was ik vorige week tot over de oren verliefd op jou.

Als je me vorige week had willen nemen, dan had ik zeker niet tegengesputterd. Toen je me kuste bij het afscheid, toen trilde mijn buik helemaal. Het ging ook allemaal zo snel. Opnieuw drukte ze haar lichaam tegen de schouder van Maarten aan. Deze sloeg zijn arm om haar heen en legde zijn hand op haar borst.

Haar tepels reageerden onmiddellijk. Ze prikten direct in het stof van haar blouse. Tessie voelde hoe haar kut warm werd. Haar hele lichaam kriebelde. Rustig maar, zei Maarten, als we straks in Amsterdam zijn dan zul je je beloning krijgen. Je vader heeft alle kosten reeds betaald, hij was er vrij zeker van dat ik je kon kopen blijkbaar.

Tessie dommelde zachtjes weg, even later sliep ze in de arm van Maarten. Toen de trein bijna in Amsterdam was, maakte Maarten haar wakker door voorzichtig in haar linkertepel te knijpen. Tessie bemerkte dat zijn hand in haar blouse zat.

Ze keek om zich heen, maar er zat niemand tegenover hen. Wel twee mannen links van Maarten. Als je nog naar het toilet moet, doe het dan nu, ik weet namelijk niet of je er zodadelijk nog de kans voor krijgt, zei hij. Tessie stond op en liep via het middenpad naar het toilet. Verbeelde ze het zich, af zag ze de mannen die aan de overkant zaten naar haar kijken.

Toen ze terugkwam, zat Maarten te praten met een van de mannen. Ze hoorde hem nog net zeggen “18 jaar is ze, we gaan zodadelijk naar de kapper, je snapt wel, scheren en een slotje erop. Ik wil haar voor mezelf. Hoe is het schatje, zei hij, heb je nog een keer goed gekeken? Als we straks op de terugweg zijn, dan ben je je bewegingsvrijheid kwijt, daar tussen je benen, ging hij verder. Ik kan niet wachten, antwoordde Tessie en drukte voorzichtig haar bekken iets vooruit, zodat de hand van Maarten door het rokje heen iets tussen haar lipjes drukte.

Zonder acht te slaan op de mannen links van hem, draaide Maarten zich naar haar toe en stak zijn andere hand onder het rokje en zonder af te wachten twee vingers direct in haar kutje. Tessie schrok, keek hem aan, maar liet hem begaan. Zijn mond plaatste hij op de hare en vond snel haar tong. Met zijn vingers vond hij haar klitje en kneep er fel in.

Tessie voelde het gebeuren, maar kon niet tegenhouden dat hij bleef knijpen, ineens kwam ze, als door een wesp gestoken, begon ze te schokken. Maarten voelde hoe haar kutsappen op zijn hand stroomden. Hij verliet langzaam haar kut, ging met zijn hand richting haar mond en dwong haar deze schoon te likken. Ze proefde haar eigen sappen. De trein remde af en ze kwamen aan op Amsterdam centraal.

Ze stonden op, Tessie trok haar rokje recht en duwde voorzichtig haar blouse netjes. De mannen keken hun na, terwijl ze de uitgang opzochten. Buiten het station liep Maarten naar de taxi standplaats en nam de eerste in de rij. Ze stapte in, Maarten voorin langs de chauffeur, Tessie op de achterbank. Maarten noemde de naam van de kapperszaak. Die ken ik zei de chauffeur, dat is vlakbij. Tessie had het idee dat de chauffeur haar tijdens de rit zat te begluren. De stoelen zaten vrij ver achterover en ze had het idee dat hij via zijn spiegel zo tegen haar kut kon kijken.

Na een korte rit, stopte de chauffeur bij een kleine kapperszaak. Hier is het, zei hij. Tessie en Maarten stapten uit en liepen de zaak binnen. Er was geen enkele klant aanwezig. Achter uit de zaak kwam een zware, grote man, vol met tatoeages aanlopen.

Wat kan ik voor jullie doen, jongelui. Als het goed is, is er voor deze jongedame tijd gereserveerd, zei Maarten. Tessie is de naam.

...

Erotische massage haarlem lekker neuken film

Sex in heerhugowaard vrouw zoekt gratis sex

Mijn vrouw Leny zei niets en toen ik voorzichtig vroeg hoe het gegaan was, zei ze kort dat het wel wat pijnlijk was, maar verder vertelde ze niets. Vroeger voelde ik vooral schaamhaar, maar dit is veel lekkerder. Tessie voelde hoe haar bovenlichaam langzaam achterover ging, doordat de rugleuning van de stoel wegzakte. In bed liggend deed ik een lampje aan voorheen deden we t altijd in het donker. Die dikke tieten met twee bruine, harde spenen erop schudden op het neukritme mee!

: Piercing in kut kutsap

Geile flamoes zwarte meesteres 398
NEUKEN OP PODIUM EROTISCHE MASSAGE SALONS In vagina spuiten sex massage alkmaar
Piercing in kut kutsap Ze wilde voortdurend aan haar clit zitten, dat deed ze dan ook vaak, maar toen ze op haar werk met pjes meedoen aan gangbang kut tegen de kopieermachine stond te schuren, besefte ze dat t uit de hand liep. Enkele dagen later zag ik haar, haar kutje wrijvend tegen de punt van de eettafel. Hij keek Tessie eens aan, zag haar geschrokken gezicht en ging verder. Tessie voelde hoe haar bovenlichaam langzaam achterover ging, doordat de rugleuning van de stoel piercing in kut kutsap. Toen nam ze haar blouse en trok hem aan, knoopte hem dicht, ze stapte in haar rokje en deed haar blouse erin.
SPERMAKUT SEX CONTACT GELDERLAND Geile penissen opasex
Piercings: Ja Informatie: Laat jij het vuur weer in mij branden?, Kijk zijn neger lul glimmen van haar Thais kut sap, Kutje wordt eerst even lekker voor. Gratis porno video's over likt kut sap op één pagina verzameld. Geniet gratis van alle sex films met likt kut sap content op supervision-art.eu De geweldige likt kut sap. 17 sep Na een aantal dagen was het 'wondgebied' rondom de piercing van Leny hersteld. Enkele dagen later zag ik haar, haar kutje wrijvend tegen de punt van de eettafel. . Haar kutsap liep over de zak van de man heen. Piercing in kut kutsap